• Eten in Almere Buiten

 AAN DE SLAG 

TOPPIE, JE HEBT JE BOX IN HUIS, NU IS HET HOOG TIJD OM AAN DE SLAG TE GAAN EN DE WARE CHEF IN JEZELF NAAR BOVEN TE LATEN KOMEN, VOLG DE INSTRUCTIES EN VERGEET NIET JE MOOISTE MOMENTEN MET ONS TE DELEN VIA FACEBOOK EN/OF INSTAGRAM!

 


TAPAS BOX(EN)
 

BROOD MET DIPS
Verwarm de oven voor op 180 graden bak de broodjes 4 min af 

JAMON 2 PERSONEN
Verwarm de oven voor op 180 graden | bak de bruchettas in 2 min knapperig verdeel de ham op een bord en garneer met de truffelmayonaise

SOEP
Breng de soep aan de kook in een pannetje | serveer de soep in een kom en maak het af met de garnering 

ASIAN PRAWNS
Verwarm de oven voor op 180 graden | breng een pan met water aan de kook | doe de gamba’s 5 min in de voorverwarmde oven | laat de saus van de gamba’s voor circa 4 minuten au-bain-marie opwarmen | serveer de gamba’s op een bord en giet de saus er overheen | garneer met de limoen, rode peper en de bosui 

BRUSCHETTA'S
Verwarm de oven voor op 180 graden | bak de bruchettas in 2 min knapperig | laat de bruschetta’s iets afkoelen en doe de tomatensalsa op de bruschetta's

 BAO PULLED PORK
Haal de deksel van het bakje | doe het bakje voor 40 seconden in de magnetron op 900 watt 

VEGA BURGER
Verwarm de oven voor op 180 graden | verwarm de burgers 5 minuten in de oven | garneer ze vervolgens met de guacemole en tomatensalsa | doe het vervolgens de burgers tussen het broodje

 

 

BEFORE DINNER

BROOD MET DIPS
Verwarm de oven voor op 180 graden, bak daarna de broodjes 4 minuten af.

JAMON 
Verwarm de oven voor op 180 graden | bak de bruchettas in 4 minuten knapperig | verdeel de ham op een bord en garneer met de truffelmayonaise | leg de gegrilde groente en bruchettas vervolgens op het bord.

ANTIPASTI
Verwarm de oven voor op 180 graden | bak de bruchettas in 4 minuten knapperig | Leg de pecorino, bruchettas en gegrilde groenten op een bord | serveer met de olijven en tapenade.


VEGA 

CARPACCIO VAN STOOFPEER
Leg de stoofpeer dakpansgewijs (in een rondje) op een bord | verdeel de bleu d’auvergne, de vijgenchutney en de walnoten over de stoofpeer | maak het gerecht af met de rucola.

NO BEEF WELLINGTON
Verwarm de oven op 180 graden l verwarm de beef wellington circa 10 minuten in de oven.

POMPOENSOEP
Breng een pan met water aan de kook | laat de soep au-bain-marie opwarmen voor circa 6 minuten | serveer de soep in een kom of diep bord en maak het af met kokos en koriander.

TRUFFELRISOTTO
Verwarm de oven voor op 180 graden | breng een pan met water aan de kook | laat de risottorijst 6 minuten au-bain-marie opwarmen | doe ondertussen de groenten in een ovenschaaltje en verwarm dit 3 minuten | serveer de rijst in een diep bord of een mooie diepe kom, doe de parmezaanse kaas over de rijst & garneer het gerecht met de opgewarmde groenten en de rucola.

  

 VIS 

ZALMTARTAAR
De zalmtartaar is op smaak, doe deze op een bord | strooi de veldsla over de zalmtartaar en steek als laatste de sesamcracker in de zalmtartaar.

ASIAN PRAWNS
Verwarm de oven voor op 180 graden | breng een pan met water aan de kook | doe de gamba’s 5 minuten in de voorverwarmde oven | laat de saus van de gamba’s voor circa 4 minuten au-bain-marie opwarmen | serveer de gamba’s op een bord en giet de saus er overheen | garneer met de limoen, rode peper en de bos ui.

TUNA TATAKI
Leg de tonijn dakpansgewijs (van boven naar beneden) op een bord | doe de sojasaus over de tonijn | garneer het gerecht met de wasabimayo, wakame en de bosui.

KABELJAUW
Verwarm de oven voor op 180 graden | verwijder de deksel van de vis en zet deze in de voorverwarmde oven | gaar de vis in 8 minuten | serveer de vis op een bord met de citroen mayonaise.

 VLEES 

STEAK TARTAAR
De steak tartaar is al op smaak | doe deze op een bord | pel het kwartel eitje en leg deze op de steak tartaar | als laatste doet u de truffelmayonaise op de steak tartaar.

BEEF TATAKI
Leg de tataki dakpansgewijs van boven naar beneden op een bord | giet de ponzu saus over de tataki heen | garneer met het sesamzaad, de bosui en tauge

TAGLIATA DI MANZO
Verwarm de oven voor op 180 graden | verwijder de deksel van het bakje en doe de Parmezaanse kaas op het vlees | zet het bakje in de voorverwarmde oven om de kaas te smelten en het vlees te garen | 4 minuten voor rare | 6 minuten voor medium | 10 minuten voor well done | leg het vlees en groenten op een bord | garneer met de balsamicosaus & rucola.

EENDENBORST
Verwarm de oven voor op 180 graden | verwijder de deksel van het bakje en zet deze in de voorverwarmde oven | 6 min voor medium |10 min voor well done | serveer het gerecht op een bord met de hoisinsaus.

THAISE KIP SALADE
Breng een pan met water aan de kook | laat de kip au-bain-marie opwarmen voor circa 5 minuten | verdeel de opgewarmde kip over het sla mengsel | garneer de salade met de tauge en bosui.

 

 BIJGERECHTEN 

GEMENGDE GROENTEN
Verwarm de oven voor op 180 graden | haal de deksel van het bakje & doe de groenten in de oven voor 5 minuten.

ROZEVALAARDAPPELS
Verwarm de oven voor op 180 graden | haal de deksel van het bakje & doe de aardappelen in de oven voor 10 minuten

GEMENGDE SALADE
Voeg de dressing toe en meng deze door de salade.

GADO GADO SALADE
Deze is al helemaal klaar!

DESSERTS

 CHEESECAKE
Doe de cheesecake op een bord | doe de karamelsaus over de cheesecake | garneer de cheesecake met de stroopwafel en rood fruit.

PARFAIT
Haal de parfait 10 minuten voor het serveren uit de vriezer | garneer de parfait met pecannoten.

AMERICAN PANCAKES
Verwarm de pancakes voor 45 seconden op 900 watt in de magnetron | leg de eerste pancake op een bord of een diepe kom | doe hier 1/3e van de chocoladesaus over en vervolgens 1/3e van het rood fruit | leg hier vervolgens de volgende pancake op en doe hier weer 1/3e van de chocolade saus en rood fruit op | herhaal dit vervolgens nog 1 maal zodat er een mooi torentje ontstaat.

TARTE TARTIN
Verwarm de oven op 180 graden voor | doe het appeltaartje in de oven en verwarm deze voor 8 minuten | stort het warme appeltaartje op een bord, zorg dat de bladerdeeg aan de onderkant zit.

 
 

EET SMAKELIJK & HAPPY HOLIDAYS!