• Eten in Almere Buiten

    Alles voor uw meeting

  • Eten in Almere Buiten

    Alles voor uw meeting

  • Eten in Almere Buiten

    Alles voor uw meeting

BUSINESS & PLEASURE

In het bedrijfsleven is er zowel de werkkant als het teamverband belangrijk. Er moet op professionele wijze gewerkt kunnen worden, maar er moet ook ruimte zijn voor een stukje ontspanning en teambuilding. Maar sommige bedrijven hebben niet altijd de capaciteit voor dit soort groepsbijeenkomsten of willen liever een meer sfeervolle dag invulling waarin de medewerkers volledig voorzien kunnen worden van een lunch of diner.


Vergaderen, productlanceringen, borrelen, lunchen, dineren of feesten!

Niks is te gek, voor iedere vorm van bijeenkomst van u en uw medewerkers kan VIEW een passende locatie bieden. Van vergadering tot eindejaar borrel, van productlancering tot het afscheid van een geliefde collega.


Alle faciliteiten zijn aanwezig!

Kies voor het houden van uw bijeenkomst in een van onze zalen, deze beschikken over beamers, flipovers, tv schermen en natuurlijk gratis Wifi. Een zaal die in te richten is voor iedere stijl van vergaderen. Ook kunt u hier uw nieuwste product lanceren met behulp van deze faciliteiten.

Is het weer tijd voor een gezellige, ontspannen avond voor u en uw personeel? VIEW Almere verzorgt een bedrijfsborrel in alle vormen en maten. Neem een van de drankjes van onze kaart onder het genot van verschillende hapjes en snacks.

ONZE ZALEN

De Viewzaal

De VIEW Zaal bevindt zich op de 1e etage en biedt plaats aan 40 tot 100 gasten, afhankelijk van de opstelling. De VIEW zaal beschikt over eigen toiletgroepen, een kleine lounge en een balkon wat de mogelijkheid biedt een sigaretje te roken zonder dat men afgezonderd wordt van de rest van de gasten.

 


DE SERRE ZAAL

De Serre Zaal bevindt zich op de begane grond biedt plaats aan 20 tot 40 gasten, afhankelijk van de opstelling. Het grote voordeel van deze zaal is dat informeel en formeel gemakkelijk gecombineerd kan worden omdat deze zaal is uitgerust met een serre waarin moderne loungebanken staan. VIEW biedt de volgende arrangementen: - Arrangement 9.00 tot 13.00 - Arrangement 9.00 tot 18.00 - Arrangement 13.00 tot 18.00 - Arrangement 9.00 tot 21.00

 

Eat, drink, relax & enjoy your meeting

INFORMATIE AANVRAGEN