• Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten

  VIEW ALMERE IS DE LOCATIE VOOR UW ZAKELIJKE EVENT 

VERGADEREN, PRODUCTLANCERINGEN, BORRELEN, LUNCHEN, DINEREN OF FEESTEN!

In het bedrijfsleven is er zowel de werkkant als de teamband belangrijk. Er moet op professionele wijze gewerkt kunnen worden, maar er moet ook ruimte zijn voor een stukje ontspanning en teambuilding. Niks is te gek, voor iedere vorm van bijeenkomst van u en uw collega's kan VIEW een passende locatie bieden. Van vergadering tot eindejaars borrel, van productlancering tot het afscheid van een geliefde collega.  

 

UW VERGADERING BIJ VIEW ALMERE

Als u een vergaderruimte buiten de deur zoekt, waarbij de locatie een duidelijke meerwaarde moet geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. VIEW Almere geeft het gevoel van vrijheid door ons prachtige uitzicht over het Weerwater en de skyline van Almere. Onze zalen bieden ruimte voor groepen van 5 tot 150 personen. VIEW Almere is centraal gelegen in Nederland en beschikt over meer dan voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

Start uw vergadering in onze VIEW- of Serre zaal. De opstelling kan passend worden gemaakt afhankelijk van het gastenaantal en uw wensen. Onze zalen beschikken over HD beamers, flipovers, tv schermen en natuurlijk gratis Wifi. Een zaal die in te richten is voor iedere stijl van vergaderen. Ook kunt u hier uw nieuwste product lanceren met behulp van deze faciliteiten.

Tijdens de bijeenkomst of in de pauzes kunnen u en uw werknemers genieten van een heerlijke lunch of diner, bitter/tafelgarnituur, fruit of smoothies. Beide zalen beschikken over een balkon of naastliggend terras waar rokers terecht kunnen zonder te worden afgezonderd van de collega’s.

 


 

 UW BEDRIJFSBORREL OF BEDRIJFSFEEST BIJ VIEW ALMERE

Viert uw bedrijf haar jubileum? Verdienen uw medewerkers gewoon een feestje, of is het gewoon weer tijd voor een gezellige, ontspannen bedrijfsborrel? Dan is VIEW Almere voor u de plek.

VIEW Almere verzorgt een bedrijfsborrel of bedrijfsfeest in alle vormen en maten. Begin de bedrijfsborrel of het bedrijfsfeest met een heerlijk welkomstdrankje in de vorm van een glas bubbels of een cocktail. VIEW Almere voorziet uw gasten van het lekkerste fingerfood en de dj verzorgd de heerlijke (achtergrond)muziek.

De zalen van VIEW Almere beschikken over statafels en loungebanken zodat uw feest of borrel in veel verschillende opstellingen gevierd kan worden. Beide zalen zijn uitgerust met een terras waardoor u bij mooi weer het event (gedeeltelijk) buiten kunt laten plaatsvinden.

 


 


  

 UW BEDRIJFSUITJE BIJ VIEW ALMERE 

Wilt u graag het formele gedeelte combineren met een beetje fun, dan bent u bij Cablepark VIEW Almere op het juiste adres!

 

WATERSKIEEN OF WAKEBOARDEN BIJ CABLEPARK VIEW ALMERE

Een sensationele belevenis voor jong en oud! Je draagt een zwemvest zodat je altijd op het water blijft drijven, en een wetsuit vanwege de gemiddelde watertemperatuur in Nederland. Het gebruik van een helm is verplicht. Onze instructeurs begeleiden je gedurende de hele sessie. Ben je gevallen? Geen probleem, dan pikt onze boot je op!

 

SUPPEN BIJ CABLEPARK VIEW ALMERE

Stand Up Paddling is jezelf staand voortbewegen over het water op een grote surfplank met een lange peddel. Iedereen kan Suppen, jong, oud, man,vrouw, in je eentje of lekker samen! Almere is met al haar grachten, sloten, kanalen, meren en waterrijke natuurgebieden een mooie stad om op een Supboard te ontdekken.

businessserrezaal.jpg
businessserrezaal3.jpg
businessserrezaal2.jpg
businessserrezaal5.jpg
businessserrezaal4.jpg
businessserrezaal6.jpg
businessviewzaal5.jpg
businessviewzaal1.jpg
businessviewzaal6.jpg
businessviewzaal4.jpg
businessviewzaal2.jpg
businessviewzaal3.jpg ONZE VERGADERZALEN 

Onze beide zalen zijn enorm flexibel wat betreft indeling, zo kunnen voor elk gewenste meeting verschillende opstellingen gecreëerd worden, er kan gewerkt worden aan vierkante of ronde tafels, maar er kan ook een informelere setting gecreëerd worden door te werken met statafels.

Onze beiden zalen zijn uitgerust met een eigen bar, airco en dimbare verlichting. De modernste apparatuur zijn aanwezig om uw meeting te ondersteunen, hierbij te denken aan een HD beamer met groot scherm en hdmi aansluiting, geluidsinstallatie, gratis wifi (gescheiden snel netwerk), draadloze in ear en handmicrofoons en flipover's. Onze Viewzaal is uitgerust met een Samsung Flip (digitale flipover) waarbij het mogelijk is alle aantekeningen na de bijeenkomst op een usb stick te zetten om deze vervolgens te mailen naar alle aanwezigen van de meeting.

 

DE VIEWZAAL

De VIEW Zaal bevindt zich op de 1e etage en biedt plaats aan 15 tot 120 gasten, afhankelijk van de opstelling. De VIEW zaal beschikt over eigen toiletgroepen, een kleine lounge en een balkon wat de mogelijkheid biedt een sigaretje te roken zonder dat men afgezonderd wordt van de rest van de gasten.

 


DE SERRE ZAAL

De Serre Zaal bevindt zich op de begane grond en biedt plaats aan 15 tot 150 gasten, afhankelijk van de opstelling. Het grote voordeel van deze zaal is dat informeel en formeel gemakkelijk gecombineerd kan worden omdat deze zaal is uitgerust met een serre waarin moderne loungebanken staan. Naast de informele serre bevind zich een riant terras welke direct te verbinden is met de zaal danwel serre.

 

ZAAL       

 M2

THEATER

CARRE

U-VORM

RONDE TAFELS

DINER

BORREL

ZAALHUUR

SERREZAAL  70 40 gasten 25 gasten 20 gasten 40 gasten 60 gasten 80 gasten 9.00 - 17.00    € 300 9.00 - 22.00    € 375 
SERREZAAL ICM SERRE/TERRAS    200 40 gasten 25 gasten 20 gasten 40 gasten 120 gasten 150 gasten 9.00 - 17.00    € 375 9.00 - 22.00    € 450
VIEWZAAL  150 120 gasten 60 gasten 40 gasten 120 gasten 120 gasten 150 gasten 9.00 - 17.00    € 325 9.00 - 22.00    € 400
VIEWZAAL ICM BALKON 210 120 gasten 60 gasten 40 gasten  120 gasten 120 gasten 120 gasten 9.00 - 17.00    € 325 9.00 - 22.00    € 400

 ONZE VERGADERARRANGEMENTEN

Om tijdens uw bijeenkomst uw gasten te voorzien van de heerlijkste cateringmogelijkheden hebben wij enkele arrangementen samengesteld. Uiteraard is maatwerk mogelijk en kunnen wij uw event / meeting aankleden / indelen naar wens.

 

 

UW MEETING BIJ VIEW ALMERE 9.00 - 16.00 UUR

55,00 P.P

 

9.00 UUR: ONTVANGST

Fruitwater, koffie, thee en koek.

12:00 UUR LUNCH:

Bestaande uit Aziatische kokossoep (V), diverse sandwiches (vis, vlees en vegetarisch), salade met buffelmozzarella, pijnboompitten, aardbeien en basilicummayo & verse jus. 

14:30 UUR: PAUZE MET EEN SMOOTHIE

Gezonde fruitsmoothie

16:00 UUR: EINDE VAN DE MEETING 


 

 

 

UW MEETING MET AANSLUITENDE BORREL BIJ VIEW ALMERE

 + 20,00 P.P

16.00 UUR: AANVANG VAN DE BORREL

Onbeperkt consumpties uit het Hollandse arrangement

Tafelgarnituur: Gemengde noten, zoutjes & tortilla chips

1 ronde met bitterganituur, 1 ronde met bruschetta's, 1 ronde met kip yakitory / tempura garnalen

17:30 UUR: EINDE VAN DE BORREL


 

 

 

UW MEETING MET AANSlUITENDE BORREL EN DINER BIJ VIEW ALMERE

 + 60,00 P.P

17.30 UUR: AANVANG VAN HET DINER

Onbeperkt consumpties: 

Brood met dips

3 gangen keuzemenu

20.00 UUR: EINDE VAN HET DINER


 

 

 

 Bovengenoemde tarieven zijn exclusief zaalhuur en exclusief btw.

 

 

INFORMATIE AANVRAGEN