• Eten in Almere Buiten

VIEW Almere is dé locatie voor uw zakelijke evenement


 

VERGADEREN, PRODUCTLANCERINGEN, BORRELEN, LUNCHEN, DINEREN OF FEESTEN!

In het bedrijfsleven zijn zowel de werkkant als het teamverband belangrijk. Er moet op professionele wijze gewerkt kunnen worden, maar er moet ook ruimte zijn voor een stukje ontspanning en teambuilding. Niks is te gek, voor iedere vorm van bijeenkomst van u en uw collega's kan VIEW een passende locatie bieden. Van vergadering tot eindejaars borrel, van productlancering tot het afscheid van een geliefde collega.


UW VERGADERING BIJ VIEW ALMERE

Als u een vergaderruimte buiten de deur zoekt, waarbij de locatie een duidelijke meerwaarde moet geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. VIEW Almere geeft het gevoel van vrijheid door ons prachtige uitzicht over het Weerwater en de skyline van Almere. Onze zalen bieden ruimte voor groepen van 5 tot 150 personen. VIEW Almere is centraal gelegen in Nederland en beschikt over meer dan voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

Start uw vergadering in onze VIEW zaal of Serre zaal. De opstelling kan passend worden gemaakt afhankelijk van het gastenaantal en uw wensen. Onze zalen beschikken over HD beamers, flipovers, tv schermen en natuurlijk gratis Wifi. Een zaal die in te richten is voor iedere stijl van vergaderen. Ook kunt u hier uw nieuwste product lanceren met behulp van deze faciliteiten.

Tijdens de bijeenkomst of in de pauzes kunnen u en uw werknemers genieten van een heerlijke lunch of diner, bitter/tafelgarnituur, fruit of smoothies. Beide zalen beschikken over een balkon of naastliggend terras waar eventuele rokers terecht kunnen zonder te worden afgezonderd van de collega’s.  

 UW BEDRIJFSBORREL OF BEDRIJFSFEEST BIJ VIEW ALMERE

Viert uw bedrijf haar jubileum? Verdienen uw medewerkers gewoon een feestje, of is het gewoon weer tijd voor een gezellige, ontspannen bedrijfsborrel? Dan is VIEW Almere voor u de plek.

VIEW Almere verzorgt een bedrijfsborrel of bedrijfsfeest in alle vormen en maten. Begin de bedrijfsborrel of het bedrijfsfeest met een heerlijk welkomstdrankje in de vorm van een glas bubbels of een cocktail. VIEW Almere voorziet uw gasten van het lekkerste fingerfood en de dj verzorgd de heerlijke (achtergrond)muziek.

De zalen van VIEW Almere beschikken over statafels en loungebanken zodat uw feest of borrel in veel verschillende opstellingen gevierd kan worden. Beide zalen zijn uitgerust met een terras waardoor u bij mooi weer het event (gedeeltelijk) buiten kunt laten plaatsvinden.

 UW BEDRIJFSUITJE BIJ VIEW ALMERE 

Bent u opzoek naar een leuke teambuilding acitivteit om het formele gedeelte te combineren met sport en fun, dan bent u bij Cablepark VIEW Almere op het juiste adres! Kom waterskieen of wakeboarden bij Cablepark VIEW Almere, een sensationele belevenis voor jong en oud! U draagt een zwemvest, zodat u altijd op het water blijft drijven en een wetsuit om warm te blijven. Het gebruik van een helm is verplicht. Onze instructeurs begeleiden u gedurende de hele sessie. Bent u gevallen? Geen probleem, dan pikt onze boot u op! 

SUPPEN BIJ CABLEPARK VIEW ALMERE

Stand Up Paddling is jezelf staand voortbewegen over het water op een grote surfplank met een lange peddel. Iedereen kan suppen, jong, oud, man, vrouw, in uw eentje of lekker samen! Almere is met al haar grachten, sloten, kanalen, meren en waterrijke natuurgebieden een mooie stad om op een supboard te ontdekken.


Voldoende gratis parkeerplaatsen   300 meter van het busstation   Unieke locatie aan het water   Centrum en hotels op 1,8km loopafstand 

 Chique aangeklede zalen  Diverse binnen en buiten te koppelen ruimtes   Hoogwaardige keuken  Sfeervol terras

 

 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN!

 Tel. 036 - 530 45 30 

info@viewalmere.nl

 

businessserrezaal.jpg
businessserrezaal3.jpg
businessserrezaal2.jpg
businessserrezaal5.jpg
businessserrezaal4.jpg
businessserrezaal6.jpg
businessviewzaal5.jpg
businessviewzaal1.jpg
businessviewzaal6.jpg
businessviewzaal4.jpg
businessviewzaal2.jpg
businessviewzaal3.jpg

 

 ONZE VERGADERZALEN 

Onze beide zalen zijn enorm flexibel wat betreft indeling, zo kunnen voor elk gewenste meeting verschillende opstellingen gecreëerd worden, er kan gewerkt worden aan vierkante of ronde tafels, maar er kan ook een informelere setting gecreëerd worden door te werken met statafels.

Onze beiden zalen zijn uitgerust met een eigen bar, airco en dimbare verlichting. De modernste apparatuur zijn aanwezig om uw meeting te ondersteunen, hierbij te denken aan een HD beamer met groot scherm en hdmi aansluiting, geluidsinstallatie, gratis wifi (gescheiden snel netwerk), draadloze in ear en handmicrofoons en flipover's. Onze Viewzaal is uitgerust met een Samsung Flip (digitale flipover) waarbij het mogelijk is alle aantekeningen na de bijeenkomst op een usb stick te zetten om deze vervolgens te mailen naar alle aanwezigen van de meeting. 


 

DE VIEWZAAL

De VIEW Zaal bevindt zich op de 1e etage en biedt plaats aan 15 tot 120 gasten, afhankelijk van de opstelling. De VIEW zaal beschikt over eigen toiletgroepen, een kleine lounge en een balkon wat de mogelijkheid biedt een sigaretje te roken zonder dat men afgezonderd wordt van de rest van de gasten. 


DE SERRE ZAAL

De Serre Zaal bevindt zich op de begane grond en biedt plaats aan 15 tot 150 gasten, afhankelijk van de opstelling. Het grote voordeel van deze zaal is dat informeel en formeel gemakkelijk gecombineerd kan worden omdat deze zaal is uitgerust met een serre waarin moderne loungebanken staan. Naast de informele serre bevind zich een riant terras welke direct te verbinden is met de zaal danwel serre.

DE TERRAS ZAAL

De terras zaal bevindt zich op de begande grond en biedt plaats aan 15 tot 150 gasten, afhankelijk van de opstelling. Deze zaal is makkelijk te combineren met de Serre Zaal waardoor deze combinatie ruimte biedt voor ruim 300 personen. Daarnaast is de terras zaal uit te breiden met ons riante buitenterras om uw evenement zowel binnen als buiten te laten plaatsvinden. Zo zijn de mogelijkhjeden eindeloos en hebben we voor iedere groepsgrootte de juiste ruimte!

 

 

CAPACITEITSMATRIX


ZAAL       

 M2

THEATER

CARRE

U-VORM

DINER

BORREL

ZAALHUUR

SERREZAAL

70 60 gasten 25 gasten 20 gasten 50 gasten 125 gasten

9.00 - 17.00  €350
9.00 - 22.00  €400 

SERREZAAL ICM TERRASZAAL   200 60 gasten 60 gasten 45 gasten 150 gasten 250 gasten

9.00 - 17.00  €350
9.00 - 22.00  €400

VIEWZAAL 165 160 gasten 60 gasten 45 gasten 140 gasten 200 gasten 9.00 - 17.00  €350
9.00 - 22.00  €400

VIEWZAAL ICM BALKON

210 160 gasten 60 gasten 45 gasten  140 gasten 220 gasten

9.00 - 17.00  €350
9.00 - 22.00  €400

TERRASZAAL

91 60 gasten 60 gasten 45 gasten 70 gasten  125 gasten

9:00 - 17:00  €350
9:00 - 22:00  €400

 

 

 

TECHNISCHE FACILITEITEN

DE VIEWZAAL

 

Geluidsysteem

8x HK Audio PR:O 08 topspeaker | 8inch 300W 

1x Dynacord CMS1000 mengpaneel

Tascam audioplayers (MD350 + SSR100) 

* Microfoon in overleg

Showverlichting

10x Ayra compar 10 spotverlichting (RGBAW)

6x Ayra TDC180 Derby lichteffect

4x Ayra ERO 404 moving head

Presentatiemiddelen

Beamerprojector Epson EB2250U (5000 ANSI lumen)

Digitale touchscreen flipover Samsung FL!P


DE SERRE ZAAL

 

Geluidsysteem

4x HK Audio PR:O 08 topspeaker | 8inch 300W 

Presentatiemiddelen

Beamerprojector Optoma DLP (3800 ANSI lumen)DE TERRAS ZAAL

 

Geluidsysteem

4x HK Audio PR:O 08 topspeaker | 8inch 300W 

Showverlichting

5x RGBW Ledverlichting 

 

 ONZE VERGADERARRANGEMENTEN

Om tijdens uw bijeenkomst uw gasten te voorzien van de heerlijkste cateringmogelijkheden hebben wij enkele arrangementen samengesteld. Uiteraard is maatwerk mogelijk en kunnen wij uw event / meeting aankleden / indelen naar wens.

 

 

 UW MEETING BIJ VIEW ALMERE 9.00 - 16.00 UUR

 

€55,00 p.p

 9.00 UUR ONTVANGST:

Fruitwater, koffie, thee en koek.

12:00 UUR LUNCH:

Bestaande uit Aziatische kokossoep (V), diverse sandwiches (vis, vlees en vegetarisch), salade met buffelmozzarella, pijnboompitten, aardbeien en basilicummayo & verse jus. 

14:30 UUR PAUZE MET EEN SMOOTHIE:

Gezonde fruitsmoothie

16:00 UUR EINDE VAN DE MEETING:

Indien u de meeting wenst te verlengen, bekijk dan onderstaande opties


   

UW MEETING MET AANSLUITENDE BORREL BIJ VIEW ALMERE

 + €20,00 p.p

16.00 UUR AANVANG VAN DE BORREL:

Onbeperkt consumpties uit het Hollandse arrangement

Tafelgarnituur: Gemengde noten, zoutjes & tortilla chips

1 ronde met bitterganituur, 1 ronde met bruschetta's, 1 ronde met kip yakitory / tempura garnalen

17:30 UUR EINDE VAN DE BORREL


  

UW MEETING MET AANSlUITENDE BORREL EN DINER BIJ VIEW ALMERE

 + €60,00 p.p

17.30 UUR AANVANG VAN HET DINER:

Onbeperkt consumpties: 

Brood met dips

3 gangen keuzemenu

20.00 UUR: EINDE VAN HET DINER

 

 Bovengenoemde tarieven zijn exclusief zaalhuur en exclusief btw.

 

 

 


 

 

 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

ALFEN.png
Belastingdienst.png
ASM.png
Dura Vermeer.png
Gemeente Almere.png
ING.png
JGZ.png
Provincie Flevoland .png
Rabobank.png
Rijkswaterstaat.png
UWV.png
Zorggroep Almere.png