• Eten in Almere Buiten

Inschrijfformulier seizoenkaart 2019


PLANNEN VOOR 2019!

VIEW Almere gaat vanwege het opzeggen van de huur, het cablepark zelf exploiteren en een nieuw leven inblazen, er zal een groot gedeelte van het park vernieuwd worden, tevens zal het park uitgerust worden met meerdere obstacels voor zowel de beginnende danwel de gevorderde wakeboarders.

Het cablepark voor waterksieen, wakeboarden of suppen, een sensationele belevenis voor jong en oud. Geschikt voor beginners, gevorderden, individueel of met een groep.

Het 'dock' zal wordt uitgebreid waardoor de boarders en skieers een eigen 'chill-omgeving' krijgen.
Rondom het cablepark komen verschillende plateau's, hier kan men naartoe zwemmen alvorens ze worden opgehaald door onze boot.

Restaurant VIEW Almere en Cablepark VIEW Almere zullen in 2019 diverse combinatie arrangement aanbieden. Zo kunt u uw dagje uit op het water combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner op ons sfeervolle terras.

CABLEPARK VIEW ALMERE 

WATERSKIEEN:

Waterskiën aan onze kabelbaan is makkelijk te leren, voor jong en oud. Je begint door het nodige materiaal in ontvangst te nemen van onze begeleiders, zodat je je klaar kan maken in de kleedkamer. Daarna kijk je naar een korte, verplichte instructievideo en ben je gereed om te starten. Onze instructeurs zullen je naar het startplatform begeleiden en aldoor instrueren. Zo wordt het waterskiën een groot succes. 
Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. Op het startplatform ga je in de starthouding zitten en binnen een paar seconden trekt de kabel je het water op.Zie de prijslijst voor volwassenen & kinderen.

WAKEBOARDEN:

Bij wakeboarden sta je zijdelings op één board, net als bij snowboarden. Het is een uitdagende sport. Je draagt een zwemvest zodat je altijd op het water blijft drijven, en een wetsuit vanwege de gemiddelde watertemperatuur in Nederland. Een helm kan naar eigen inzicht worden gebruikt. Hoe beter je wordt, hoe spannender de trucs worden die we je leren. Onze instructeurs begeleiden je gedurende de hele sessie. 

SUPPEN:

Stand Up Paddling is jezelf staand voortbewegen over het water op een grote surfplank met een lange peddel. Iedereen kan Suppen, jong, oud, man of vrouw. En de kids? Die zet je gewoon voorop. Almere is met al haar grachten, sloten, kanalen, meren en waterrijke natuurgebieden een mooie stad om op een Supboard te ontdekken. Het is gezellig om met het gezin te doen, als uitje met vrienden of vriendinnen, of om gewoon lekker in je eentje een tour te maken door de grachten van Almere.