• Eten in Almere Buiten

Veelgestelde vragen

 

Locatie

Wat zijn de openingstijden van VIEW Almere?
VIEW Almere heeft geen standaard openingstijden. Wij zijn alleen geopend voor evenementen. Doorgaans zijn wij telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 10:00 – 17:00 of per mail info@viewalmere.nl 

Kan ik ook alleen een zaal huren?
Het is alleen mogelijk om gebruik van onze zalen te maken in combinatie met onze arrangementen. 

Tot hoe laat mag ons evenement doorgaan?
Evenementen op het buitenterras mogen doorgaan tot 00:00. Binnen evenementen mogen doorgaan tot 01:00.

Wat kost een evenement bij jullie ?
Ieder evenement is anders waardoor wij niet op voorhand kunnen zeggen wat een evenement bij ons kost. Wij bespreken graag jullie wensen en maken dan een offerte op maat!

Hoe laat voorafgaand aan het evenement kan ik aanwezig zijn?
Dit bepalen wij graag in overleg met jou. Als er geen tot weinig voorbereidingen meer nodig zijn, zal onze eventmanager een uur voor aanvang van het evenement aanwezig zijn.

Kun je bij VIEW Almere overnachten?
Helaas is het niet mogelijk om bij VIEW Almere te overnachten. Wel zitten wij dicht bij het centrum van Almere en is het Leonardo hotel op 1,8km loopafstand / 15 minuten rijden
Andere hotels in de buurt zijn: Ibis Styles hotel (5 minuten rijden), Bastion Hotel Almere (6 minuten rijden).

Wie kunnen wij benaderen tijdens het evenement?
Onze eventmanager is tijdens het evenement jullie contactpersoon voor al jullie vragen en/of opmerkingen. 

Kan ik mij omkleden bij VIEW Almere?
Wij beschikken over kleedkamers met douches horende bij onze waterskibaan welke gebruikt mogen worden. Echter, deze kleedkamers zijn niet privé. Indien je een privéruimte wenst kunnen wij een aparte ruimte (zonder sanitair) inrichten om je te verkleden. 

Hoe ziet de zaal voor mijn evenement eruit? 
Samen met jou overleggen wij welke ruimte het best geschikt is voor jouw evenement. Wij beschikken over drie aparte zalen waarvan de VIEW Zaal (165m2) op de eerste verdieping uit te breiden is met een groot balkon. De twee zalen (70m2 & 91m2) op de begane grond zijn met elkaar te verbinden en kan worden uitgebreid met de serre en/of het terras. Zo is voor iedere groepsgrootte de juiste ruimte te creëren. 

Hebben jullie een internetverbinding/wifi?
Ja, wij hebben wifi waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt

Zijn huisdieren toegestaan?
Wij proberen zoveel mogelijk een rustige en allergievrije omgeving te behouden. Daarom zijn huisdieren niet toegestaan. Hulphonden zijn een uitzondering op deze regel. 


Bereikbaarheid / toegankelijkheid

Kun je parkeren bij VIEW Almere?
Ja, wij beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Hoe kom je het beste bij VIEW Almere?
Openbaar vervoer: 
Neem vanaf treinstation Almere Centrum de bus M1 richting Almere Haven en stap uit bij busstation t’ Oor. Vervolgens is het 10 minuten lopen richting het Weerwater.

Auto/motor:
Route vanaf Amsterdam (A6) - Neem de afslag Almere haven (4), houd hierna links aan, sla bij de stoplichten linksaf en volg de weg, ga aan het einde van de weg rechtsaf en volg de weg, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats linksaf de Oorweg op. Volg de weg en je nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.

Route vanaf Lelystad (A6) - Neem de afslag Almere haven (4), sla bij de stoplichten rechtsaf, ga bij de rotonde links, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats rechtsaf de Oorweg op. Volg de weg en je nadert nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.

Is VIEW Almere toegankelijk voor mindervaliden?
De begane grond van VIEW Almere is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas beschikken wij niet over een mindervaliden toilet of personenlift naar de eerste verdieping.

Hebben jullie een personen- of goederenlift?
Wij hebben geen lift.

 

Invulling van het evenement

Regelen jullie ook decoratie of moeten wij dit zelf regelen?
Wij kunnen voor jullie evenement tegen een meerprijs vanaf €175,- de decoratie regelen. Hiervoor werken wij samen met externe decorateurs. We bespreken graag met jullie de wensen voor de decoratie en aankleding.
Wil je zelf de decoratie regelen? Dat kan in overleg. 

Zijn er nog andere regels met betrekking tot versieren? 
Wij zitten gelegen aan het water en respecteren de natuur. Om vervuiling van de locatie en de natuur tegen te gaan zijn vuurwerk, confetti, rijst, rozenblaadjes van papier, wens ballonnen en rookmachines in en rond het gebouw niet toegestaan. 

Beschikken jullie over techniek voor licht en geluid op het evenement?
Onze zalen zijn standaard voorzien van de nodige licht- en geluidsystemen voor jouw feest of vergadering. Wil je een uitgebreidere technische invulling? Dat is mogelijk! Wij werken met vaste externe partijen om de optimale kwaliteit te garanderen en het geluidsniveau binnen de perken te houden. 

Mag ik mijn eigen leveranciers gebruiken?
In sommige gevallen mag er gebruik worden gemaakt van externe leveranciers. Neem hiervoor contact met ons op. 

Mag ik mijn eigen band of DJ meenemen?
Je bent uiteraard vrij om een eigen DJ of band mee te nemen. Het is wel verplicht om gebruik te maken van onze geluidsinstallatie om optimale kwaliteit te garanderen en het geluidsniveau binnen de perken te houden. De kosten hiervan bedragen €150,- . Maken jullie gebruik van onze eigen DJ, dan komen deze kosten te vervallen. 

Verzorgen jullie de catering voor mijn evenement?
VIEW Almere beschikt over meerdere koks en een cateringteam welke zich inzetten om jouw gasten de beste food experience geven! Het meenemen van eigen drank en/of catering is niet toegestaan. 

Houden jullie rekening met allergieën en dieetwensen?
Allergieën en dieetwensen zijn geen probleem mits 3 dagen voor aanvang van het evenement aan ons doorgegeven. 

 

Veiligheid

Wat als er een ongeluk gebeurt?
Wij beschikken over personeel met een BLS/AED en BHV training, waardoor zij eerste hulp bij (kleine) ongevallen kunnen bieden.  

Is er een AED aanwezig?
Ja er is een AED in het pand aanwezig 

  

Mijn antwoord staat er niet tussen
Heb je een andere vraag en is deze niet beantwoord? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen! 

 

 
BEKIJK ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN 2024