• Eten in Almere Buiten

    Private dining

  • Eten in Almere Buiten

    Iets te vieren?

Feesten & partijen

Op zoek naar een toplocatie in Almere voor uw feesten en partijen? Zoekt u voor uw gezelschap een flexibele ruimte met verrukkelijke hapjes en drankjes? Zoek dan niet verder dan VIEW Almere! VIEW Almere beschikt over sfeervolle zalen, attente bediening en een creatieve keukenbrigade. De zalen zijn voor iedere thema aan te passen. Voor elke gelegenheid maken wij samen met u een passende invulling. Voor de particulier kan VIEW Almere ruimte bieden voor alle soorten evenementen: 


Verjaardag of jubileum

Vier uw verjaardag of jubileum in stijl in een van de zalen van VIEW Almere. Maak flexibel uw eigen opstelling. Verwelkom uw gasten met een feestelijk welkomstdrankje Er zijn verschillende drankarrangementen, dit gebeurd op basis van nacalculatie of op basis van een zelf te kiezen bedrag. Kies voor het serveren van hapjes in de vorm van tafelgarnituur of luxe snacks. 


Kinderfeestjes

Ook voor onze jongste gasten kan VIEW een mooie dag verzorgen. VIEW Almere ligt dichtbij het strand en zo kan het restaurant het startpunt zijn van een verjaardag om vervolgens een zwemfeestje te beginnen. Ook heeft VIEW goede contacten met Sinterklaas en zijn pieten en kunnen we ze rond 5 december uitnodigen om alle verlanglijstjes op te halen.


Babyshowers

Een babyshower is het moment om een aankomend ouder in het zonnetje te zetten. Een belangrijke dag waar VIEW aan uw specifieke wensen kan aanpassen om de perfecte dag te creëren. Maak gebruik van onze audiovisuele opties, zoals muziek of een filmpje op de beamer om de dag compleet te maken. VIEW Almere kan vele thema’s en versieringen organiseren voor deze bijzondere dag.

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Eat, drink, relax & enjoy the VIEW!