• Eten in Almere Buiten

KERST VIER JE MET JE COLLEGA'S BIJ VIEW!

 

Wat is er nou heerlijker dan het jaar af te sluiten bij VIEW. Wij maken er gezamelijk een onvergetelijke middag/avond van.

Denk hierbij een een uitgebreide kerstlunch, kerstborrel, een diner aan tafel op niveau, een winterbbq, een feestavond met entertainment of wel een combinatie van dit alles! 

 

KERSTLUNCH OF DINER

 

Heerlijk tafelen met uw gasten, kies voor een uitgeserveerde lunch of diner en laat u in de watten leggen door VIEW.
Geniet van de heerlijkste borrelplankjes vooraf waarna u verrast zult worden door diverse kleine gerechtjes bereid door onze keukenbrigade. Deze kleine gerechtjes hebben het formaat tussengerecht en kunnen in het gewenst aantal gangen geserveerd worden. U kunt er ook voor kiezen om meerdere van deze gerechtjes gelijktijdig uit te laten serveren en te genieten van shared dining!

 

Uiteraard kunnen wij met alle dieetwensen en allergieën rekening houden indien dit vooraf tijdig is aangegeven. 

  

KLIK HIER VOOR HET KERSTMENU

 

 

WINTERBARBEQUE

VIEW Almere beschikt over 2 grote barbecues welke beide voorzien zijn van een afzuiginstallatie. Dit heeft als grote voordeel dat er ook in de winter gebruik gemaakt kan worden van onze barbecue. Vind u een barbecue te eenvoudig dan kunt u ook kiezen voor luxe door te werken in gangen of het bbq arrangement te combineren met een (uitgebreid) buffet.

 

KLIK HIER VOOR ONZE BARBEQUEMOGELIJKHEDEN

 

 

KERSTBORREL OF KERSTFEEST

 

2022 staat weer voor de deur. Tijd om terug te blikken op het vorige jaar, en gezellig samen te zijn met al je collega’s. Sluit het jaar af door middel van een kerstborrel bij VIEW Almere. Geniet van de gezellig kerstsferen onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes. 

 

TIP: Kleed je kerstborrel extra aan door middel van een zanger of zangeres.

 

KLIK HIER VOOR DE BORRELMOGELIJKHEDEN

NEEM CONTACT MET ONS