• Eten in Almere Buiten

ORGANISEER JE BRUILOFT, FEEST OF ANDERE GELEGENHEID BIJ VIEW ALMERE


 

EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE AAN HET WATER 

Beleef je gelegenheid bij VIEW Almere, de perfecte setting voor al je bijzondere momenten. Gelegen aan het water met een adembenemend uitzicht op de skyline van Almere, biedt VIEW Almere een indrukwekkende ambiance voor diverse evenementen. 

 

Trouwen

Stel je voor: het jawoord geven binnen een sfeervolle omgeving met het glinsterende water als achtergronddecor. VIEW Almere is dé plek waar je huwelijksdromen werkelijkheid worden. Ben je opzoek naar een trouwlocatie of trouwzaal om je bruiloft te vieren? Dan komen wij graag met je in contact.

 

Borrelen of Feest geven

Ben je opzoek naar een feestzaal voor jouw verjaardagsfeest, of wil je sfeervol bij ons komen borrelen? Voor ieder evenement of gelegenheid bieden wij drie prachtige zalen die flexibel kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Dit in combinatie met onze culinaire arrangementen maken van iedere gelegenheid een onvergetelijke beleving.  

 

Lunch of diner 

Wil je genieten van een BBQ , een walking dinner of een heerlijk buffet? Onze chef-koks zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Geniet van onze specialiteiten terwijl jij geniet van de gelegenheid. Bekijk onze uitgebreide arrangementen.

 

High Tea of babyshower 

Ervaar onze selectie hartige en zoete lekkernijen geserveerd in een elegant decor aan het water. Ideaal voor de informele bijeenkomsten of speciale gelegenheden. 
Voor aanstaande ouders bieden wij onze high tea ook in de vorm van een babyshower of gender reveal, waarbij we de aankleding en styling aanpassen aan het thema van de aanstaande geboorte. 


 

Voldoende gratis parkeerplaatsen   300 meter van het busstation   Unieke locatie aan het water   Centrum en hotels op 1,8km loopafstand 

 Chique aangeklede zalen  Diverse binnen en buiten te koppelen ruimtes   Hoogwaardige keuken  Sfeervol terras

 Evenementenlocatie of zaal huren voor iedere gelegenheid


Of je nou gaat trouwen, een feest wilt geven, een babyshower wilt organiseren of wilt genieten van onze high tea, BBQ of buffet. Voor ieder evenement of gelegenheid stellen wij ons prachtige evenementenlocatie aan het water beschikbaar. Kom met ons in contact om onze locatie en feestzalen te bekijken en kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een gratis kop koffie. 

 

Een feestzaal huren bij VIEW Almere 

Zoek je naar een feestzaal? VIEW Almere beschikt over drie aparte ruimtes met elk met een uniek karakter en aanpasbaar aan de grootte van jouw gezelschap en zelfs koppelbaar met een serre, terras of balkon. Ons terras is voorzien van sfeervolle stretchtenten en biedt een panoramisch uitzicht op het water, waardoor elke bijeenkomst een bijzondere ervaring wordt.

Wij streven ernaar om van elk evenement bij VIEW Almere een onvergetelijke herinnering te maken. Laat ons jouw visie tot leven brengen in een omgeving die zowel elegant als inspirerend is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij VIEW Almere waar ieder moment een blijvende indruk achterlaat. 

 

 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN!

Tel. 036 - 530 45 30 
info@viewalmere.nl