• Eten in Almere Buiten

    LOUNGEN OP HET TERRAS

  • Eten in Almere Buiten

    CULINAIR GENIETEN

  • Eten in Almere Buiten

    DINEREN IN STIJL!

Restaurant

Wij geloven dat een restaurant méér is dan een plek waar u een hapje eet. U wilt zich er thuis voelen en in een ongedwongen sfeer een hapje eten met familie of vrienden. Bij VIEW Almere krijgt u het gevoel mee alsof u dagje weg bent. Het is belangrijk dat de uitstraling, sfeer en de aangeboden kaart bij u past. VIEW Almere biedt een heerlijk gevarieerde wisselende kaart, waarin wij natuurlijk rekening houden met seizoensproducten en uw persoonlijke wensen. Kies voor een driegangenmenu of ga voor foodsharing, waarbij u en uw gezelschap verrast worden door onze chef, hierbij serveren wij meerdere gerechten om u zo veel mogelijk van onze kaart te kunnen laten proeven.

Bij ieder gerecht past uiteraardeen lekker drankje. Onze bar beschikt over vele (speciaal) biertjes en wijnen die passen bij onze gerechten. Benieuwd naar onze dranken en/of wijnen? De link hieronder stuurt u naar onze wijnkaart. Heeft u wel eens gedacht aan een heerlijke high tea? Naast ons restaurant is VIEW Almere voorzien van 2 aparte ruimtes waar het mogelijk is om met grote groepen te dineren, denk hierbij aan een warm/koud buffet, bbq of walking dinner.

 RESERVEREN

 

Terras

Het terras van VIEW Almere heeft een moderne en strakke uitstraling en is opgesplitst in twee delen. Het eerste gedeelte biedt ongeveer plaats voor 120 gasten die langs de waterkant kunnen genieten van een hapje of drankje. Het tweede gedeelte van het terras bestaat uit moderne steigerhouten terrasmeubelen waar men lekker kan loungen en chillen.

Het terras is voorzien van windschermen om optimaal te kunnen genieten van ons terras. Ook hebben wij een verwarmde serre laten bouwen, welke de mogelijkheid biedt om tot eind oktober lekker buiten te kunnen zitten.

Eat, drink, relax & enjoy the VIEW!

Slicef beef