• Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten

VIEW ALMERE IS DÉ LOCATIE VOOR JULLIE BRUILOFT

VANAF DE CEREMONIE TOT AAN HET HUWELIJKSFEEST! 

Jullie huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Reden te meer om deze mooie dag in een passende omgeving te vieren. VIEW Almere heeft alles in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken. VIEW Almere is de ideale trouwlocatie voor ieder denkbaar gezelschap tot een grootte van 200 personen met een fantastisch team dat graag voor jullie klaar staat. Wij verzorgen jullie bruiloft tot in de puntjes, precies zoals jullie dat wensen. Wij beschikken over 2 zalen met beide een eigen uitstraling en hebben een prachtig uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere. VIEW Almere is een officiele trouwlocatie! De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Prettig voor jullie en de gasten van de bruiloft, zij hoeven niet van locatie te verhuizen. Tevens beschikken wij over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor jullie gasten. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om uw huwelijk te vieren.

 

 

 


Open dag trouwlocatie VIEW Almere

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog aan het oriënteren voor een geschikte trouwlocatie? Kom dan langs op een van de open dagen bij VIEW Almere als onderdeel van de Toptrouwlocatie route. 
Op deze dagen richten wij onze trouwlocatie in zoals wij dat doen voor een bruiloft om jullie een beeld te geven van de sfeer en mogelijkheden voor jullie speciale dag! 

Neem een kijkje in een van onze ruimtes en kom erachter of de uitstraling en de sfeer van onze unieke locatie aan het water bij jullie wensen past. 
Wij laten jullie graag zien hoe jullie bruiloft eruit zou kunnen zien en nodigen onze externe leveranciers uit zodat jullie in gesprek kunnen voor de invulling en styling van de bruiloft. 

De open dagen staan gepland op

Zondag 29 september 2024
Zondag 24 november 2024

 meld je direct aan!

1e trouwlocatie van het jaar 2024 in Flevoland


 

Voldoende gratis parkeerplaatsen   300 meter van het busstation   Unieke locatie aan het water   Centrum en hotels op 1,8km loopafstand 

 Chique aangeklede zalen  Diverse binnen en buiten te koppelen ruimtes   Hoogwaardige keuken  Sfeervol terras

image00004.jpeg
image00002.jpeg
image00006.jpeg
image00005.jpeg
image00010.jpeg
image00008.jpeg
89b4943a-b362-4f69-b1a0-97c89f881a73.png
45dd63e5-7716-47ce-920f-814913631a65.png

JULLIE HUWELIJK IN STAPPEN

 

STAP 1 ONTMOET ONZE EVENTPLANNER

Na jullie aanvraag nodigt onze eventplanner jullie uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden alle mogelijkheden en wensen van jullie huwelijk besproken en toegelicht. Dit is ook een mooi moment om onze unieke locatie te ervaren.


STAP 2 JULLIE PERSOONLIJKE VOORSTEL

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u binnen 3 werkdagen een persoonlijk voorstel wat volledig is afgestemd op uw wensen. Indien gewenst kan dit persoonlijke voorstel uiteraard in een later moment gewijzigd worden.


STAP 3 DATUM VASTLEGGEN

Als het voorstel volledig aansluit bij jullie wensen is het tijd om de datum vast te leggen. Hiervoor is een handtekening op de offerte of een schriftelijke bevestiging per mail noodzakelijk. Na de handtekening of schriftelijke bevestiging sturen wij jullie een aanbetalingsfactuur van 350 euro. Als deze factuur is voldaan dan zullen wij de datum definitief voor jullie reserveren.


STAP 4 DETAILGESPREK

Ongeveer 2 weken voor de bruiloft vindt er een laatste gesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om de gehele dag nogmaals door te nemen en alle details opnieuw te behandelen zodat jullie mooie dag vlekkeloos verloopt. 

 

 PLAN NU EEN AFSPRAAK IN!

Tel. 036 - 530 45 30 
info@viewalmere.nl

  VEEL GESTELDE VRAGEN 

 

IS VIEW ALMERE EEN OFFICIËLE TROUWLOCATIE?
VIEW Almere is een officiële trouwlocatie. De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Dat betekend dat zowel de ceremonie, het diner en het feest op 1 locatie gegeven kunnen worden. Wel zo prettig voor jullie en de gasten van de bruiloft, zij hoeven niet van locatie te verhuizen.

 

WAT KOST EEN TROUWCEREMONIE BIJ JULLIE?
De ceremonie kost bij ons €1500,- en bedraagt het trouwen onder onze stretchtent of in een van onze zalen, op- en ombouw van de ceremonie, aankleding (stoelen, bloemwerk, gouden vasen met pampas), het afspelen van de juiste muziek tijdens de ceremonie (1 nummer tijdens opkomst bruidspaar, 2 nummers tijdens het tekenen van de akte en 1 nummer wanneer het bruidspaar de ceremonie verlaat), microfoon voor de trouwambtenaar en gebruik van geluidsinstallatie.

Bovenop de ceremoniekosten rekenen wij €495,- eventmanagers kosten voor het coordineren van de bruilioft, begeleiden van de trouwceremonie, uitsturen van de muziek nummers tijdens de trouwceremonie en als aanspreekpunt vanuit onze locatie voor jullie en externe leveranciers. 

 

 WAT IS HET MAXIMUM AANTAL GASTEN DAT VIEW ALMERE KAN ONTVANGEN?

Er is niet een specifiek maximum aantal gasten, echter wel een maximum aantal gasten per ruimte of gelegenheid. Zo bied onze Serrezaal op de begane grond plaats voor maximaal 50 gasten tijdens de ceremonie, 80 tijdens het diner (afhankelijk van dinervorm) en 80 tijdens de feestavond. Onze VIEWzaal op de 1e etage biedt plaats voor maximaal 140 gasten tijdens de ceremonie, 140 gasten tijdens het diner(afhankelijk van dinervorm) en 200 gasten tijdens de feestavond.

 

TOT HOELAAT MOGEN WIJ MAXIMAAL EEN FEEST GEVEN?
Jullie feestavond mag maximaal tot 01.00 uur doorgaan


MOGEN WIJ EEN EIGEN DJ OF BAND MEENEMEN?
Jullie zijn uiteraard vrij om een eigen DJ of band mee te nemen. Het is wel verplicht om gebruik te maken van onze geluidsinstallatie om optimale kwaliteit te garanderen en het geluidsniveau binnen de perken te houden. De kosten hiervan bedragen €150,- . Maken jullie gebruik van onze eigen DJ, dan vervallen deze kosten.


WAT KOST EEN BRUILOFT BIJ JULLIE?
Iedere bruiloft is anders, de kosten zijn dus ook geheel afhankelijk van jullie wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duur van het evenement of het aantal gasten.  


WERKEN JULLIE MET ARRANGEMENTEN?
Ja, wij werken met verschillende arrangementen. Gezien elk bruidspaar andere wensen heeft maken wij graag een arrangement op maat welke voldoet aan al jullie wensen! 


WERKEN JULLIE MET EEN AANBETALING?
Na het ondertekenen van de offerte, of schriftelijke bevestiging per mail vragen wij een aanbetaling van 10% van de reserveringswaarde met een minimum van €750,-. Op de helft van de looptijd tussen de datum waarop het evenement is bevestigd en de datum waarop het evenement plaatsvind dient 50% van het totaalbedrag betaald te worden.


IS ER EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET DE TROUWAMBTENAAR?
Ja, er is een gesprek met de trouwambtenaar. In dit gesprek worden alle details doorgenomen betreffende jullie ceremonie.


WANNEER KUNNEN WIJ LANGSKOMEN?
Jullie zijn altijd vrij om binnen te lopen om onze zalen te bekijken. Voor het bespreken van details en jullie wensen raden wij jullie aan om een afspraak te maken met onze eventplanner. Contact opnemen kan via info@viewalmere.nl of 036-530-45 30

 

 

 

PLAN EEN AFSPRAAK IN